Brandsäkra kemikalieskåp ute på vägarna: asecos showtruck

asecos showtruck erbjuder praktisk rådgivning och demonstrationer avseende säker förvaring av brandfarliga ämnen, direkt på plats. Den mobila utställningen ger en omfattande överblick över temat säker förvaring av brandfarliga ämnen och ger besökaren en chans att hämta information om ämnet på ett praxisinriktat sätt – för kunder och specialiståterförsäljare direkt på plats.

asecos showtruck är idealisk att använda vid interna branschmässor, regionala arrangemang eller utställningar, och är ute på vägarna runt om i Europa.

asecos showtruck

Allting på plats – praktiska råd, och optimala beslutsverktyg

I vår showtruck erbjuds support och assistans i valet av rätt laboratorie- eller industriutrustning. Bland de produkter som visas i den mobila utställningen finns olika versioner av Brandsäkra kemikalieskåp, en arbetsstation för brandfarligt material, cirkulationsfilterknik och mycket annat. Produkternas lättanvändbarhet, förvaringsvolymer och tekniska data kan undersökas på plats i ett ”grundligt test”. Från hyllor till dragbrickor: här visas alla utrustningsalternativ för konfiguration av inredningen i ett skåp för brandfarliga ämnen.

En stor vägg med prover ger besökarna en möjlighet att få djupare information om konstruktionen av och säkerheten i ett Brandsäkra kemikalieskåp eller återcirkulerande luftfiltersystem. Den intresserade kan också få veta allt om underhåll och service.

Den som är bättre informerad kan arbeta på ett säkrare sätt


Men det är inte enbart rätt teknisk utrustning som kan garantera säkerheten. Det är personen som använder den som har ansvaret. Därför spelar asecos en aktiv roll när det gäller att lämna information om hur brandfarliga ämnen skall förvaras och hanteras.
Under experimentella företag kan medarbetarna - både nya i gamet och seniorer - se vad vårdslöshet kan åstadkomma när man jobbar med brandfarliga ämnen, t.ex. snabb förbränning, explosioner och andra kemiska reaktioner. Videopresentationer och informationsbroschyrer lämnar information om risken med felaktig förvaring av brandfarliga ämnen.

Bland de produkter som visas i den mobila utställningen finns olika versioner av Brandsäkra kemikalieskåp, en arbetsstation för brandfarligt material, cirkulationsfilterknik och mycket annat. Den nya asecos showtrucken erbjuder praktisk rådgivning och demonstrationer avseende säker förvaring av brandfarliga ämnen.

 Inredning, asecos showtruck
 Inredning, asecos showtruck

Totalt 18 kvadratmeters presentationsyta

Den nya showtrucken från asecos ställs upp på plats på nolltid: en plattform som är lägre ut mot sidan skapar ett presentationsområde på ca 18 kvadratmeter. Showtrucken är skyddad med stängande sidodelar - vilket gör den väderbeständig. Utrymmet invändigt i den mobila enheten kan användas till experimentella live- föreläsningar eller andra presentationer och föredrag. En LED-monitor och andra multimediaprodukter visar information om mer än 3000 andra produkter som uppfyller lagens föreskrifter om förvaring av brandfarliga material.

Showtrucken är tillgänglig året runt. Om du vill veta mer om andra tekniska detaljer, eller ett möjligt datum för din egen branschmässa, är det bara att maila oss på info@asecos.com.

 Inredning, asecos showtruck

Beställ telefonsamtal

Planerad tidpunkt

* Obligatoriska fält