Brandveiligheidsopslagkasten onderweg: asecos mobiel

De asecos mobiel is op tournee en geeft duidelijk en praktisch advies over veilige opslag van gevaarlijke stoffen op locatie. De mobiele tentoonstelling geeft een uitgebreid inzicht in veilige opslag van gevaarlijke stoffen en biedt de mogelijkheid om alle informatie over het onderwerp op een praktische manier over te brengen - aan klanten en gespecialiseerde dealers direct ter plaatse.

De asecos mobiel is ideaal voor gebruik op interne beurzen, regionale evenementen of tentoonstellingen en is onderweg in heel Europa.

 Sicherheitsschränke auf Achse: Das asecos Mobil

Alles aan boord - praktisch advies en optimale beslissingsondersteuning

De asecos mobiel ondersteunt en helpt bij het kiezen van het juiste laboratorium- of industriële opslagvoorziening. Want aan boord van de vrachtwagen presenteert asecos verschillende uitrustingsvarianten voor brandveiligheidsopslagkasten, een werkplek voor gevaarlijke stoffen, recirculatiefiltertechnologie en nog veel meer. Gebruiksgemak, opslagvolume en technische details kunnen ter plaatse op de producten worden bekeken en uitgeprobeerd. Van legborden tot uittrekbare schuiflades, alle uitrustingsopties voor het interieur worden getoond in een opslagkast voor gevaarlijke stoffen.

Een grote voorbeeldwand biedt bezoekers ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over de constructie en functie van een brandveiligheidsopslagkast of recirculatiefilter. Daarnaast kunnen geïnteresseerden alles te weten komen over onderhoud en services.

 

Meer zekerheid door onderwijs

Veiligheid kan echter niet worden gegarandeerd door alleen over de juiste technische middelen te beschikken. De persoon die ze gebruikt blijft centraal staan. Asecos is daarom voortdurend actief om educatieve informatie te bieden over de opslag en hantering van gevaarlijke stoffen.

Als onderdeel van de experimentele voordrachten kijken medewerkers - van stagiaires tot veteranen - aan de hand van ontploffingen, explosies en andere chemische reacties waar onzorgvuldigheid bij het werken met gevaarlijke stoffen toe kan leiden. Ook geven videopresentaties en voorlichtingsbrochures informatie over de risico's van ontoereikende opslag van gevaarlijke stoffen.

 Innenausstattung asecos Mobil
 Innenausstattung asecos Mobil

In totaal 18 vierkante meter presentatieruimte

De nieuwe asecos mobiel staat in korte tijd gebruiksklaar op locatie: een podium dat naar de zijkant doorloopt zorgt voor een presentatieoppervlak van zo’n 18 vierkante meter. De showtruck is overdekt en heeft afsluitbare zijpanelen - is dus weerbestendig. De ruimte in het interieur van de mobiel kan worden gebruikt voor live experimentele voordrachten, maar ook voor andere presentaties en lezingen. Een LED-monitor en andere multimedia-opties geven informatie over meer dan 3.000 andere producten voor de opslag van gevaarlijke stoffen conform wet- en regelgeving.

De asecos mobiel is het hele jaar door verkrijgbaar. Wilt u meer weten over technische details en een mogelijke datum voor uw eigen beurs of evenement, stuur ons dan een e-mail naar info@asecos.nl.

asecos Mobil offen

Bel mij terug

Gewenste tijdvenster

* Verplichte velden