asecos planner gegevens

Grootst mogelijke service voor planners!

De opslag van chemicaliën, brandbare vloeistoffen en andere gevaarlijke stoffen is een veeleisende taak. Vanwege het hoge risico op ongevallen veroorzaakt door onjuiste opslag, omgang met en transport van gevaarlijke stoffen, zijn er strikte wetten, technische regels en verordeningen voor de opslag van gevaarlijke stoffen.

Om werknemers en het milieu te beschermen bij hun dagelijkse werkzaamheden met gevaarlijke stoffen, is het belangrijk om bij het inrichten van hun werkpleksituatie veiligheid te combineren met comfort en efficiëntie.

Hier vindt u meer informatie over het asecos-plannersportaal.

asecos: Planningsgegevens

asecos, Europa's toonaangevende fabrikant van brandveiligheidsopslagkasten, biedt de grootst mogelijke service voor interieurplanners en ondersteunt de implementatie van economische en procesgeoptimaliseerde ruimteconcepten.

Met het online portaal voor planners heeft asecos een webgebaseerd service- en informatieplatform ontwikkeld dat alle partners van het bedrijf ondersteunt bij hun dagelijkse werk, planningsprocessen vereenvoudigt en praktische kennis biedt.

Het informatieportaal geeft planners eenvoudig toegang tot CAD-tekeningen en BIM-data (3D-gegevens) van asecos producten. Op deze manier kunnen de productgegevens zo eenvoudig mogelijk in de planning worden geïntegreerd. Daarnaast worden afbeeldingen, video's, catalogi, Power Point-presentaties, aanbestedingsteksten, gebruiksaanwijzingen, certificaten en testrapporten gratis ter beschikking gesteld. In één oogopslag ziet u hoe en waardoor de producten van asecos voldoen aan de eisen voor brandbeveiliging en arbeidsveiligheid.

naar inlogbereik

U heeft nog geen account? Geen probleem!

Vraag uw inloggegevens per e-mail bij ons op. U krijgt dan alle informatie die u nodig heeft en kunt direct aan de slag.

inloggegevens opvragen

Bel mij terug

Gewenste tijdvenster

* Verplichte velden