Keuren & Onderhoud

Vanuit onze expertise hebben wij services ontwikkeld voor het uitvoeren van veiligheidstechnische keuringen en preventief onderhoud aan uw arbeidsmiddelen.

Met de service diensten van Asecos bent u altijd aan de veilige kant. Ons tariefsysteem laat niets te wensen over, omdat de mogelijkheden variëren van een eenvoudige Economy service uitvoering tot all-inclusive Premium arrangement.

Continuïteit en veiligheid zijn wezenlijke elementen als het gaat om arbeidsmiddelen. Om uw arbeidsmiddelen in een optimale conditie te houden is een jaarlijks preventief onderhoud en keuring volgens de Europese en nationale voorschriften noodzakelijk (Arbeidsomstandighedenbesluit, PGS15, RI&E, 89/391/EEG, 89/654/EEG, 89/655/EEG, 2009/104/EG).

Digitale rapportage per arbeidsmiddel

Asecos Service- en Onderhoudsabonnement garanderen

Door het afsluiten van een Asecos Service- en Onderhoudsabonnement garanderen wij u maximale zekerheid en een duurzaam en veilig gebruik van uw arbeidsmiddelen- opslagkast(en).

U heeft bij ons keus uit drie verschillende service uitvoeringen, ECONOMY, COMFORT en PREMIUM. In combinatie met een 1-jarig, een 3-jarig of een 5-jarig abonnement kunt u de service en het abonnement kiezen dat het beste bij u past. Welk abonnement u ook kiest, met een Service- en Onderhoudsabonnement van Asecos bent u verzekerd van goede service, waarbij de veiligheid, betrouwbaarheid en zekerheid voorop staan.

 Keuren & Onderhoud

Asecos voor u onderweg

Asecos is specialist in het uitvoeren van veiligheidstechnische keuringen en preventief onderhoud aan de volgende arbeidsmiddelen / installaties:

  • Brandveiligheidsopslagkasten
  • UFA recirculatie-units
  • Chemicaliënkasten / Logen en zurenkasten
  • Zuurkasten
  • GAP-veiligheidswerkboxen
  • Afzuigarmen
  • Nood- en oogdouches
  • PGS15 opslagsystemen
  • Magazijnstellingen en stalen opslagsystemen

Keuring en onderhoud wordt uitgevoerd door Nederlandse gecertificeerde en deskundige servicemedewerkers van Asecos. Een en ander in overeenstemming met artikel 7.4a uit het Arbeidsomstandighedenbesluit.

Ons experts adviseren u graag.
Neem contact op met ons sales team, wij helpen u graag, bel: +31 (0) 172 50 64 76
of stuur uw aanvraag naar service@asecos.nl

 Keuring en validatie in cleanroom

Keuring en validatie in cleanroom

Bel mij terug

Gewenste tijdvenster

* Verplichte velden