Inhuizen PGS 15 brandveiligheidsopslagkasten

Het ergonomisch en veilig inhuizen en intern verplaatsen van uw brandveiligheidsopslagkasten kunnen wij compleet voor u verzorgen.

Wij verzorgen voor u de planning, de opslag, het transport en het op de plaats van bestemming plaatsen van uw brandveiligheidsopslagkasten inclusief 1e in gebruikname, klaar voor gebruik. Verpakkingsmaterialen worden door ons mee retour genomen.

Het gehele logistieke proces in één hand bij Asecos.

Volledige ontzorging voor u als opdrachtgever.

Video

Standaard inhuizen

Het inhuizen en opstellen van uw PGS 15 veiligheidskasten wordt uitgevoerd met onze standaard inhuismiddelen door een serviceteam bestaande uit minimaal twee Nederlands sprekende en deskundige servicemedewerkers, welke beschikken over VCA-VOL. 

Graag maken wij voor u een passende offerte, download hier ons inhuisformulier.

 

Trappenrobot

Wanneer wij met onze standaard inhuismiddelen onze brandveiligheidsopslagkasten niet meer op de plaats van bestemming kunnen plaatsen, kan onze elektrische kastenrobot met rupsbanden uitkomst bieden.

Met behulp van onze elektrische kastenrobot kunnen wij uw brandveiligheidsopslagkasten tot 600 kg kostenbesparend en veilig over een trap naar boven of naar beneden transporteren en bij u op de plaats van bestemming plaatsen.

Neem contact op met ons sales team, wij helpen u graag, bel: +31 (0) 172 50 64 76
of stuur uw aanvraag naar service@asecos.nl