Inhuizen PGS 15 brandveiligheidsopslagkasten

Het gehele logistieke proces in één hand bij Asecos én volledige ontzorging voor u als opdrachtgever.

Veiligheidskasten kunnen door hun bovengemiddelde gewicht een uitdaging blijken wanneer het gaat om installatie op de gebruikersplaats. 

Of het nu gaat om een interne verplaatsing, een verplaatsing naar een ander pand, het afvoeren van de brandveiligheidsopslagkast of het plaatsen van een nieuwe brandveiligheidsopslagkast, dit alles kunnen wij ergonomisch en veilig voor u verzorgen.

Wij verzorgen voor u de planning, de opslag, het transport en het op de plaats van bestemming plaatsen van uw brandveiligheidsopslagkasten inclusief 1e in gebruikname, klaar voor gebruik. Verpakkingsmaterialen worden door ons mee retour genomen.

Video

Service: Inhuizen veiligheidskasten

Standaard inhuizen

Het inhuizen en opstellen van uw PGS 15 veiligheidskasten wordt uitgevoerd met onze standaard inhuismiddelen door een serviceteam bestaande uit minimaal twee Nederlands sprekende en deskundige servicemedewerkers, welke beschikken over VCA-VOL. 

Om een goed beeld te verkrijgen van de route welke de brandveiligheidsopslagkast van vrachtwagen tot gebruikersplaats dient af te leggen hebben wij het inhuisformulier ontwikkeld.

Op basis van een volledig ingevuld inhuisformulier kunnen wij een gedegen inschatting maken van de omvang en de kosten van de voorgenomen werkzaamheden.

Mocht het invullen van het inhuisformulier niet de voorkeur genieten, kan gebruik gemaakt worden van een schouwing ter plaatse door onze specialisten. Wij brengen de bestaande situatie welke van toepassing is in kaart en bieden vervolgens een op maat gemaakte oplossing aan op basis van onze bevindingen.   

Graag maken wij voor u een passende offerte, download hier ons inhuisformulier.

 Service: Inhuizen veiligheidskasten

Trappenrobot

Wanneer wij met onze standaard inhuismiddelen onze brandveiligheidsopslagkasten niet meer op de plaats van bestemming kunnen plaatsen, kan onze elektrische kastenrobot met rupsbanden uitkomst bieden.

Met behulp van onze elektrische kastenrobot kunnen wij uw brandveiligheidsopslagkasten tot 600 kg kostenbesparend en veilig over een trap naar boven of naar beneden transporteren en bij u op de plaats van bestemming plaatsen.

Neem contact op met ons sales team, wij helpen u graag, bel: +31 (0) 172 50 64 76
of stuur uw aanvraag naar service@asecos.nl

 Service: Inhuizen veiligheidskasten

Bel mij terug

Gewenste tijdvenster

* Verplichte velden