5 Redenen om te kiezen voor Asecos

Uw veiligheid en bescherming van uw gezondheid zijn onze stimulans om onze producten zodanig te ontwikkelen, dat deze u een maximale bescherming en comfort bieden tijdens uw dagelijkse werkzaamheden.

Een hoge kwaliteit, bewezen veiligheid, deskundige dealers en marktconforme prijzen maken de producten en diensten van Asecos ontzettend aantrekkelijk. Wij geven u vijf redenen om voor ons te kiezen.

Wilt u meer weten over onze vijf redenen? We vertellen graag meer tijdens een kop koffie! Laat uw gegevens hier achter en we bellen voor een afspraak.

Open / sluit alle
 • 1. Veiligheid voor alles

  Asecos - de Innovatieve trendsetter

  Asecos - de Innovatieve trendsetter

  Producten voor opslag en handling van gevaarlijke stoffen moeten veilig zijn. Daarom worden onze producten uitgebreid getest door onafhankelijke organisaties. Zo wordt onder meer de mechanische duurzaamheid getest en natuurlijk de brandwerendheid van opslagkasten.

  Alle brandveiligheidsopslagkasten van Asecos voldoen aan de Europese norm EN 14470-1, respectievelijk EN 14470-2 en aan de FM-6050 norm.

 • 2. Expertise en innovatie

  asecos - the expert

  Asecos – De Expert

  Asecos is expert en trendsetter op het gebied van brandveiligheidskasten. Wij maakten de eerste brandveiligheidskast met een brandwerendheid van negentig minuten. Dat zorgde ervoor dat de naam Asecos hét begrip werd op het gebied van brandveiligheid. En dat is nog steeds zo. We blijven op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en optimaliseren onze producten continu.

  Onze kennis delen we via de asecos academy met praktische veiligheidsseminars, door lid te zijn van Excellence4Lab en door actief mee te denken in verschillende werkgroepen.

 • 3. Inkoopgemak

  Asecos producten zijn veilige producten

  Asecos producten zijn veilige producten

  Wie producten koopt van Asecos, kan rekenen op marktconforme prijzen.

  In ons uitgebreide assortiment vindt u alle benodigdheden voor de opslag, afzuiging en handling van gevaarlijke stoffen. Alleen speciaal geselecteerde dealers verkopen onze producten. Zij worden door ons opgeleid en kunnen u daardoor voorzien van uitgebreid advies.

  En ook wij staan u graag te woord bij complexe én simpelere vraagstukken.

 • 4. Topkwaliteit

  Asecos - top kwaliteit uit Duitsland

  Asecos - top kwaliteit uit Duitsland

  Asecos belooft u topkwaliteit en biedt een verlengde fabrieksgarantie van maximaal tien jaar op onze Q-LINE brandveiligheidsopslagkasten.

  Onze deskundige, gemotiveerde medewerkers en hoge kwaliteitsnormen maken die topkwaliteit mogelijk.

  Elk product wordt grondig geïnspecteerd voordat het bij u terechtkomt. Wij nemen geen genoegen met ‘gewoon’ goede producten. Daarom laten wij, aanvullend op onze ISO 9001 certificering, onze productieprocessen extra controleren door een erkend en onafhankelijke geaccrediteerd testinstituut. Bekijk hier onze certificaten.

 • 5. Een (maatschappelijk) steentje bijdragen

  Asecos neemt verantwoordelijkheid

  Asecos neemt verantwoordelijkheid

  Asecos voelt zich (mede)verantwoordelijk voor de maatschappij en handelt daarom op een sociaal en ecologisch verantwoorde wijze. Een open dialoog, respectvolle interne verhoudingen en duidelijke doelstellingen vinden wij belangrijk. Jong talent bieden we graag een kans met onze stageprogramma’s. Ook op duurzaamheidsgebied zijn we innovatief. Waar mogelijk, gebruiken we milieuvriendelijke materialen en energiebronnen. De keuze voor producten van Asecos is een maatschappelijk verantwoorde keuze. 

Bel mij terug

Gewenste tijdvenster

* Verplichte velden