EEN GROTE VERANTWOORDELIJKHEID - EEN MOOIE TAAK

De passie om innovatieve productoplossingen te creëren, inspireert ons voortdurend.

Vanuit deze overtuiging ontwikkelen we intelligente oplossingen die bepalend zijn voor het definiëren van een nieuwe standaard. Het is allemaal begonnen met veiligheidskasten voor de opslag van brandbare vloeistoffen en gasflessen onder druk.

Vandaag de dag omvat ons productportfolio: werkplekken voor gevaarlijke stoffen, afzuigkasten voor apothekers, recirculatiefilter-opzetunits, ventilatie-(opzet)units en radiaalventilatoren, allerlei soorten opvangbakken, containers en depots voor gevaarlijke stoffen, stellingen, handlingsystemen, sorbents, nooddouches, veiligheidskannen, rookcabines en luchtreinigers en omvat meer dan 3.000 artikelen. Onderhoud en services maken het asecos-assortiment compleet.

Met 350 medewerkers in Duitsland en ongeveer 50 medewerkers in eigen bedrijven in Nederland, Frankrijk, Spanje, Groot-Brittannië, Zwitserland, de VS en Zweden, alsmede het wereldwijde verkoopnetwerk van gespecialiseerde dealers en partners, zijn klant- en marktnabijheid vanzelfsprekend.
 

asecos is 's werelds toonaangevende fabrikant van brandveiligheidsopslagkasten conform de Europese norm EN 14470 deel 1 en deel 2.

 asecos Gelände 2019

Klik op de foto om onze bedrijfsvideo te bekijken.

DE WERELD, DIE ONS BEWEEGT...draait rond gevaarlijke stoffen.

Wij zorgen voor een adequate opslag en een veilige hantering van gevaarlijke substanties in het dagelijks werk.

De optimale bescherming van mens en milieu is daarbij ons hoogste doel.

Vanuit deze overtuiging ontwikkelden wij in 1994 de eerste veiligheidskast met 90 minuten brandwerendheid voor de opslag van brandbare vloeistoffen. De toenmalige industriële revolutie versnelde tot de huidige stand van de techniek. asecos-producten combineren kwaliteit, innovatie en veiligheid voor één doel: het voordeel van de klant.

Ongeacht om welke vorm gevaarlijke stof het gaat, onze ontwikkelingen stellen normen. Met onze uitstekend opgeleide medewerkers en onze hoge standaards zorgen wij voor perfectie in serie.

 


 

WIJ HELPEN U!

Wij zijn daar, waar onze klanten zijn. Waar ook op de wereld naar eersteklas veiligheidskasten wordt gezocht, er bevindt zich altijd wel een asecos-aanspreekpunt of verkooppartner in de buurt. Wereldwijd profiteren onze klanten van geselecteerde partnerbedrijven en area sales managers. Wij worden vertegenwoordigd door vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Zweden. In Noord-Amerika zorgt asecos Inc. voor ons klantenbestand. Ons wereldwijde verkoopnetwerk staat bovenal voor één ding: onze pretentie om altijd aanwezig te zijn.

Als expert in de opslag van gevaarlijke stoffen bieden wij onze klanten alles uit één hand: Vanaf onze innovatieve ontwikkelingen, die volgens de hoogste normen zijn gecertificeerd, via een diepgaande adviescompetentie van onze medewerkers en onze handelspartners tot en met productie en het aansluitende onderhoud. Wij combineren kwaliteit en knowhow met de pretentie, onze klanten optimale oplossingen voor hun behoeften te bieden

 


 

KNOWHOW DIRECT VAN DE FABRIKANT

Onze expertise is goed onderbouwd, transnationaal en multimediaal. Onze klanten profiteren van onze bekwame advies- en verkoopspecialisten ter plaatse – in binnen- en buitenland. Want al onze buitendienstmedewerker hebben een uitstekende productkennis.

En met de asecos mobiel is alles voor een aantrekkelijk en praktisch advies aanwezig.

In Duitsland zijn onze adviseurs bovendien onafhankelijke BDSF-deskundigen en in het buitenland bezitten ze expertise over de lokale rechtssituatie. Op maat gemaakte en juridisch conforme oplossingen voor iedere klantbehoefte zijn het resultaat.

Passie, knowhow en ontwikkelingsgeest voor nieuwe, innovatieve productoplossingen zijn de drijvende kracht achter de 400 medewerkers van asecos wereldwijd. Ze worden regelmatig bijgeschoold. Met een moderne werkomgeving en een open bedrijfscultuur bieden wij daarnaast veel instap- en ontwikkelingsmogelijkheden in verschillende werkgebieden.

 


 

GETESTE VEILIGHEID, WAAROP U KUNT VERTROUWEN

Onze producten ontwikkelen en produceren wij uitsluitend in Gründau in Hessen - onze hoofdvestiging. Van hieruit leveren wij onze veiligheidskasten in meer dan 80 landen in de wereld. Als betrouwbare partner en leverancier voldoen wij aan de hoogste eisen met betrekking tot technologie, certificering en duurzaamheid. De kwaliteit en functionaliteit van onze producten zijn erkend en gecertificeerd door gezaghebbende instellingen

 

 


 

DUURZAAM HANDELEN BETEKENT VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN

Duurzaam handelen is belangrijk voor ons. De basis voor duurzaam zakelijk succes wordt gelegd door het leidmotief van asecos GmbH. Dit is gebaseerd op ecologische, sociale en economische aspecten. Dit omvat de eerlijke en respectvolle omgang met elkaar ongeacht de nationaliteit of cultuur evenals duurzaam personeelsbeleid en strategische bevordering van jong talent. Maatschappelijke verantwoordelijkheid en milieubewust handelen kunnen zo langdurig worden verzekerd. Stabiele economische omstandigheden - voor vele jaren - vormen de basis voor een betrouwbaar partnerschap. Voor onze klanten en leveranciers zijn wij een sterke partner.

 

Nu al aan later denken: De productontwikkeling en -fabricage van asecos producten is gericht op duurzaamheid. Geavanceerde, doordachte en gekoppelde productieprocessen besparen op hulpbronnen. Lokale leveranciers garanderen korte, milieuvriendelijke aanvoerroutes. De certificering volgens ISO 14001 bevestigt, dat milieumanagement reeds een integraal onderdeel is van de bedrijfsprocessen van asecos.

asecos Mobil - Showtruck
asecos - Made in Germany

Bel mij terug

Gewenste tijdvenster

* Verplichte velden