Partners

Een succesvol bedrijf heeft sterke partners nodig

Asecos blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarom zijn we actief in netwerkverbanden en hebben we verschillende waardevolle partners. Zij helpen ons de kwaliteit te bieden waar wij voor staan.

Open / sluit alle
 • BSi Group

  BSI Group behoort tot één van de toonaangevende aanbieders van managementsysteem certificeringen en certificatie-oplossingen, met wereldwijd meer dan 64.000 gecertificeerde klanten.

  Ons managementsysteem is door BSI Group gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001 en EN ISO 14001.

  Producten van Asecos worden op consistente wijze geleverd en voldoen aan de actuele wet -en regelgeving.

 • EGNATON e.V.

  EGNATON (European Association for Sustainable Laboratory Technologies) werd in 2010 opgericht om Europese laboratoria-experts met elkaar in contact te brengen.

  Inmiddels is het met meer dan veertig leden uit zeven verschillende landen een sterk netwerk waar ook Asecos onderdeel van uitmaakt. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Die kennis gebruiken wij om onze producten te optimaliseren.

 • MPA-Dresden

   MPA Dresden

  MPA Dresden voert onafhankelijke tests en inspecties uit.

  Ook de producten van Asecos worden door deze organisatie geïnspecteerd. MPA Dresden voert de brandproeven van onze brandveiligheidsopslagkasten uit. Dat zorgt ervoor dat wij een hoge veiligheid kunnen garanderen!

 • SPECTARIS - German industry association

  SPECTARIS is de Duitse branchevereniging voor middelgrote bedrijven die zich bezighouden met high tech ontwikkelingen. Het gaat dan met name om ontwikkelingen in de laboratoriumtechnologie en medische, optische, analytische, biologische en oogheelkundige technologie.

  Asecos is lid van deze wereldwijd opererende organisatie. Daardoor blijven we op de hoogte van de behoeften van onze (nieuwe) doelgroepen en kunnen wij nog beter aan de eisen van onze eindgebruikers voldoen.

 • SEFA - The Scientific Equipment and Furniture Association

  Leden van SEFA (Scientific Equipment and Furniture Association) hebben het doel om aan de informatiebehoeften van laboratoriuminrichters en fabrikanten van laboratoriummeubilair te voldoen. Ze werken samen met laboratoria, architecten en ondernemers om samen een veilige laboratoriumomgeving te creëren.

  Asecos is lid van SEFA en denkt van daaruit mee om in de behoefte van eindgebruikers te voorzien.

 • FPA - Fire Protection Association

   FPA - Fire Protection Association

  FPA (Fire Protection Association) is de nationale brandveiligheidsorganisatie in het Verenigd Koninkrijk. De organisatie geeft onafhankelijk informatie en advies over brandveiligheid, engineering en schadepreventie.

Bel mij terug

Gewenste tijdvenster

* Verplichte velden