Partners & organisationer

Ett framgångsrikt företag behöver starka samarbetspartners.

Vårt högsta mål är att göra våra kunder nöjda. Därför har vi framgångsrika företag vid vår sida som stödjer oss i vår dagliga verksamhet.

Lär känna våra samarbetspartners och de organisationer där vi är medlemmar.

öppna/stäng allt
 • BSi Group

  BSI Group är en ledande global leverantör av bedömnings- och certifieringslösningar för administrationssystem, med mer än 64 000 certifierade anläggningar och kunder världen över.

  BSI Group har certifierat att asecos GmbH har ett kvalitetshanteringssystem som uppfyller kraven i DIN EN ISO 9001 och DIN EN ISO 14001.

 • EGNATON e.V.

  Huvudsyftet för European Association for Sustainable Laboratory Technologies är att bygga ett europatäckande expertnätverk för laboratoriesektorn. Efter grundandet 2010 har EGNATON e.V. vuxit till dagens medlemsantal, drygt 40, från sju länder. asecos är av medlemmarna i EGNATON e.V.

 • FPA - Fire Protection Association

   FPA - Fire Protection Association

  The Fire Protection Association är Storbritanniens nationella brandskyddsorganisation. FPA, som grundades 1946, har erkänts som en oberoende, officiell källa till information och rådgivning inom alla aspekter av brandskydd, riskhantering och förlustprevention.

 • MPA-Dresden

   MPA Dresden

  Efter grundandet 1990 har MPA Dresden fungerat som en oberoende provnings-, inspektions- och certifieringsinstans.

  För att nå de höga kvalitetskraven testas och certifieras asecos produkter av denna fristående institution, som t.ex. de brandklassade Brandsäkra kemikalieskåpen (enligt BSEN 14470-1 och BS EN14470-2).

 • SEFA - The Scientific Equipment and Furniture Association

  The Scientific Equipment and Furniture Association(SEFA) etablerades 1988 i syfte att uppfylla behoven i en viktig bransch med laboratoriedesigners och tillverkare av laboratoriemöbler. Ett företag vars verksamhet bedrivs främst i denna bransch kan komma i fråga för medlemskap. SEFA:s medlemmar har ett nära samarbete med laboratorieägare, arkitekter, leverantörer och andra för att driva på arbetet med skapa en säker laboratoriemiljö.

 • SPECTARIS - tysk branschorganisation

  SPECTARIS är den tyska branschorganisationen för den medelstora affärssektorn i high-tech-segmentet när det gäller medicinsk teknologi, optikteknologier och enheter för analys, biologi, laboratorium och oftalmologi. Teknologier som har utvecklats här används i nästan alla branscher inom industrin, vilket gör dem till en viktig motor för Tysklands ekonomi.

  Som medlem av denna globalt aktiva organisation vill asecos dra fördel särskilt av värdefull information om nya målmarknader för att kunna uppfylla målgruppens krav ännu bättre.

Beställ telefonsamtal

Planerad tidpunkt

* Obligatoriska fält