Lediga jobb

Här hittar du våra aktuella vakanser. Oavsett om du kommer från skolbänken, eller har en lång arbetslivserfarenhet: Vi erbjuder olika tjänster på alla yrkeslivsnivåer.

Vill du ha en utmaning i ett företag som växer kontinuerligt? Skicka oss då dina kompletta ansökningsdokument, med lönekrav och första möjliga tillträdesdatum; använd vår e-postadress.

Sekretess och tillämpning av konfidentialitetsönskemål garanteras.

öppna/stäng allt
 • Säljsupport (m/f/d)

  Är du en utåtriktad, noggrann och kommunikativ person som vill arbeta i en administrativ och variationsrik roll?
  Gillar du att utföra ditt arbete systematiskt och effektivt?
  Är du en ansvarstagande person som har ett par års erfarenhet från kundsupport kan du vara Asecos nya

  >> Säljsupport (m/f/d)

   

  Som säljsupport på asecos kommer du, från kontoret i Uppsala, arbeta med offerthantering, orderregistrering, hantering av frakt och logistik samt andra affärsrelaterade sysslor. Du blir en del av supportavdelningen och agerar som länk mel-lan kund, medarbetare och fabrik.
  För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet från kundnära arbete, gärna inom försäljning, support och/-eller kundtjänst. Du är trygg med att kommunicera med andra människor, såväl muntligt som skriftligt. Då asecos växer kraft-igt rekryteras denna tjänst i syfte att avlasta övriga kollegor. Med anledning av detta motiveras du av att ge service och support.
  Du har god datavana samt är flytande i svenska och engelska. Har du erfarenhet av frakt och logistik är det meriter-ande. Likaså är det meriterande om du behärskar tyska, finska eller danska.

   

  Du erbjuds:

  • En arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor
  • Ett lönsamt, välmående och växande företag med en varm och omhändertagande företagskultur
  • En stabil och trygg arbetsgivare som verkar i en internationell miljö


  Är du intresserad och vill veta mer?
  Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar asecos med rekryteringsföretaget Jobway.
  Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40.
  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsät-tas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

   

   

  asecos AB

  Säkerhet och miljöskydd
  Skyttelgatan 23
  753 42 Uppsala

  Tel.: +46 18 349 555
  info@asecos.se

   

  Om oss:

  asecos är den ledande tyska tillverkaren av högisolerade säker-hetsskåp för brandfarliga ämnen som ger användarna upp till 90 minut-ers evakueringstid i händelse av brand. asecos har dotterbolag i Ne-derländerna, Frankrike, Spanien, Storbritannien, Schweiz, USA och Sverige och har ett globalt försäljningsnätverk av specialiserade åter-försäljare och distributörer.
  I mer än 30 år har asecos varit aktivt engagerat i internationella sam-manslutningar och arbetsgrupper för att utveckla innovativa och hållbara produkter för att möta utmaningarna med att lagra farliga
  material i 2000-talets laboratorier och industrianläggningar. asecos
  skåp kan enkelt integreras i stommar eller användas som fristående förvaringslösningar.

Beställ telefonsamtal

Planerad tidpunkt

* Obligatoriska fält