Översikt, luftrening

Från luftrenare till rökhytter - andas lätt med oss!

Från området förvaring av brandfarliga ämnen utvecklade aseco även omfattande expertis inom uppsamling och filtrering av brandfarliga ämnen. Idag kompletteras asecos utbud av Brandsäkra kemikalieskåp av högpresterande system för extraktion och filtrering av luft kontaminerad för brandfarliga ämnen eller patogener.  

Skapa rumsluft fri från föroreningar! Oavsett vad vi gör i livet - ofta gör vi det i dålig inomhusluft. Den har negativa effekter på hälsan, och den försämrar vårt välmående och våra prestationer.
Vi anser att alla har rätt att andas inomhusluft som är fri från kontamineringar. Denna passion för ren luft stimulerade oss att utveckla effektiva luftreningssystem - som hjälper till att märkbart förbättra luften i inomhusutrymmen. Med sofistikerade teknologier som står för kvalitet, bra värde för pengarna, hög kundnytta samt hållbarhet.


Skapa dig en hygienisk luftmiljö inomhus för dig själv!

Luftrenare

Rökhytter

Rökrum

 • Luftrenare

  Man uppnår bäst resultat med användning av luftrenare och antalet enheter och deras installationsplats väljs på ett strategiskt sätt - ju större rummet är som skall renas, desto fler luftrenare eller kraftfullare enheter bör man välja. Men en kraftfullare luftrenare kan också vara praktisk till mindre utrymmen: Enheten körs på en låg effektnivå, som märkbart reducerar strömförbrukningen och driftsljudet.

  Luftrenare kan generellt inte ersätta friskluftsförsörjningen. Men med luftrenarna från asecos kompletterar du ditt hygienkoncept om friskluftstillförsel saknas, och skapar en sund rumsatmosfär även under vintermånaderna.
  Se själv!

   

  Modell PURIFIAIR.620 / 488

  Modell AirOne

  Modell XXL

 • Rökhytter

  Särskilt i områden där rökares och icke-rökares intressen ställs mot varandra, t.ex. i gemensamma utrymmen, kan moderna system för skydd mot passiv rökning från smoke & talk bidra på ett avgörande sätt till hygienen för inomhusluften, och en socialt acceptabel samvaro.

  Men det gäller mer - eftersom smoke & talk erbjuder skydd mot passiv rökning utan kompromisser: Rökarna kan ta rökpaus i hytten. Den tobaksröksbemängda rumsluften renas av högeffektiv teknologi för extraktion och filtrering, och släpps sedan ut i installationsrummet. Därför utsätts inte icke-rökare för risker. Upptäck våra olika hyttmodeller för många olika tillämpningar:

  Översikt, rökhytter - översikt, alla rökhytter

  Modell DESIGN LINE - välbeprövad teknologi med modern design

   Modell DESIGN LINE XXL - den XXL-stora lösningen

  Modell ECONOMY LINE - den prisvärda lösningen för rökområden

  Modell INDIVIDUAL LINE - kabinen för särskilda krav

  Modell EVENT LINE - den mobila versionen för arrangemang

  Modell HORECA LINE - en idealisk lösning för restaurangbranschen

  Modell OUTDOOR LINE - rökarvindskydd utomhus

   

 • Kontaktuppgifter - i alla frågor!

  Har du frågor runt asecos produktsortiment, våra tjänster, eller behöver du en offert, specialistrådgivning, eller information om andra teman?

  asecos kundservice är alltid tillgänglig och kan hjälpa dig med dina önskemål, förslag och frågor.

  Kontakta oss via kontaktformuläret och beställ asecos nyhetsbrev nu!

   Till kontaktformuläret

Beställ telefonsamtal

Planerad tidpunkt

* Obligatoriska fält