Battery Tech Expo 2023

28.09.2023 | Gothenburg | Sverige

Booth: 5L

Batteriindustrin genomgår en energirevolution och stora teknikföretag investerar kraftigt i nästa generations batteriutveckling och energilagring.
Battery Tech Expo i Sverige kommer att hållas i Göteborg den 28 september 2023. Evenemanget samlar yrkesverksamma från hela sektorn för avancerad batteriteknik och energilagring för att nätverka, förnya och göra affärer.

Evenemanget är en unik möjlighet att se de senaste produkterna, teknikerna och tjänsterna inom batterihanteringssystem, EV-batterier, batterilagring, batteriutveckling samt kommersiell och mobil kraftutrustning.

 Battery Tech expo 2023

Som världens ledande tillverkare av säkerhetsskåp enligt den europeiska standarden EN 14470-1/-2 är asecos representerad som utställare på BATTERY TECH EXPO med säkerhetsskåpet ION-LINE!

  • Säkerhetsskåpen asecos ION-LINE är lämpliga för aktiv och passiv lagring av litiumjonbatterier och har en brandbeständighet på 90 minuter (typ 90) - brandskydd från utsidan till insidan. Dessutom ger alla ION-LINE-modeller över 90 minuters brandbeständighet när de utsätts för brand inifrån och ut.
  • Modellerna BATTERY CHARGE PRO och BATTERY STORE PRO har också ett högkvalitativt 3-stegs varnings-/brandsläckningssystem inuti skåpet (plug-in version): Varje brand som startar i skåpet upptäcks omedelbart - detta ger ännu större säkerhet vid lagring och laddning av litiumjonbatterier.
 asecos ION-LINE Sicherheitsschrank

Beställ telefonsamtal

Planerad tidpunkt

* Obligatoriska fält