A+A 2023

24.10.2023 - 27.10.2023 | Düsseldorf | Deutschland

Stand: Halle 4, D07 + D11

Het 38e Internationale A+A Congres 2023 vindt parallel aan de toonaangevende A+A vakbeurs plaats van 24 tot 27 oktober 2023. Het wordt georganiseerd door de Bundesarbeitsgemeinschaft für Sicherheit und Gesundheit bei der Arbeit (Basi). Het congres behandelt onderwerpen van de toekomst als digitalisering en duurzaamheid en presenteert, als toonaangevend internationaal specialistisch evenement, nationale en wereldwijde politieke vorderingen. Hiertoe behoren preventiestrategieën zoals de gezamenlijke Duitse strategie voor veiligheid en gezondheid op het werk (GDA) en "Vision Zero". Daarnaast worden ergonomische bevindingen uit toepassingsgericht onderzoek gepresenteerd en besproken.

 

> Vraag nu uw gratis dagkaart voor A+A 2023 aan!

(Let op: De verzending van onze tickets gebeurt handmatig en kan enkele dagen duren.)

 A+A Düsseldorf 2023

Als 's werelds toonaangevende fabrikant van brandveiligheidsopslagkasten volgens de Europese norm EN 14470-1/-2 zal asecos als exposant vertegenwoordigd zijn met de volgende producten:

  • asecos ION-LINE: Veilig opladen en opslaan van lithium-ion batterijen in brandveiligheidsopslagkasten type 90
    • Veilige, regelconforme passieve (ION-STORE) en actieve (ION-CHARGE) opslag van lithium-ion batterijen in werkruimtes. In de asecos ION-LINE brandveiligheidsopslagkasten kunnen accu's veilig worden opgeladen in de brandwerende binnenruimte van de kast met behulp van hoogwaardige, gebruiksklare geaarde stopcontacten. Dankzij de verschillende uitrustingsvarianten kunnen deze brandveiligheidsopslagkasten voor elke toepassing worden gebruikt.
  • asecos GAP-LINE: Veilig werken met gevaarlijke stoffen werkplekken
    • Gevaarlijke stoffen werkplekken met schone-luchtsluiers (ejector-techniek) voor het veilig werken met gevaarstoffen, leverbaar in verschillende uitvoeringen voor uiteenlopende toepassingen.
 asecos ION-LINE veiligheidskast
 asecos GAP-LINE Werkplekken voor gevaarlijke stoffen

Vouchers aanvragen

Ik ben geïnteresseerd in

A+A 2023
24.10.2023 - 27.10.2023 | Düsseldorf | Deutschland

Contact informatie:

Bedrijfsgegevens:

Bericht:

Nieuwsbrief

Disclaimer

* Verplichte velden

Bel mij terug

Gewenste tijdvenster

* Verplichte velden